Strand Modellfly Klubb blir slått sammen med Ryfylke Modellflyklubb

Årsmøtet vedtok å slå sammen Strand Modellfly Klubb med Ryfylke Modellflyklubb med øyeblikkelig virkning. Strand Modellfly Klubb blir offisielt lagt ned 1. juni 2021. Ryfylke Modellflyklubb overtar driften av flystripa og resterende kontobeholdning blir også overført til Ryfylke Modellflyklubb.

Dette skyldes strengere europeisk regelverk som ble innført 1.1.2021.

Vi takker alle medlemmer for at dere har villet være en del av klubben. Medlemmene våres blir ikke automatisk overført til Ryfylke Modellflyklubb. De som ønsker å bli medlem av Ryfylke Modellflyklubb kan gå inn på www.metanol.no og lese informasjon om hvordan melde seg inn.

Vi setter også veldig pris på dere som har støttet oss gjennom Grasrotandelen. Vi håper at dere ønsker overføre støtten deres til Ryfylke Modellflyklubb.