Debug melding?

Aktuelle ting angående forum
Svar
Brukeravatar
Arvid
Administrator
Administrator
Innlegg:3024
Registrert:03 des 2003, 10:55
Sted:Tau
Kontakt:
Debug melding?

Legg inn av Arvid » 21 mai 2007, 22:24

Får opp denne meldingen hver gang jeg legger inn nye poster på forumet, d.v.s. nye poster på "Åpent forum" (her fungerte det normalt):
Ran into problems sending Mail. Response: 450 : Recipient address rejected: Domain not found

DEBUG MODE

Line : 165
File : smtp.php


Meldingene er på plass som vanlig, etter at jeg tar bort debug meldingen.
Andre som opplever lignende?
Bilde
V.h. Arvid

nils reinert
Ace
Ace
Innlegg:510
Registrert:08 des 2003, 21:30

Legg inn av nils reinert » 21 mai 2007, 22:50

ja :idea: :roll:

leifen
Ace
Ace
Innlegg:411
Registrert:23 okt 2006, 17:28
Sted:Jørpeland

debugg

Legg inn av leifen » 21 mai 2007, 23:48

stemmer, samme problem her når eg skal poste viktige ærend på forumet. men det blir alikevel lagt ut...

Rart, mystisk og skremmende.....
Så lenge de fester vingen forsvarlig og hugser at slå på radioen kan ingenting gå galt

Brukeravatar
Glenn
Ace
Ace
Innlegg:1251
Registrert:18 apr 2007, 13:45
Sted:Tau

Legg inn av Glenn » 22 mai 2007, 01:07

Samma her, tror bare det er gud som hater rc, man skal jo ikke prøve å strekke seg mot himmelen vet dere! Her er det bare å betale avlatsbrev til paven så er vi "home free"!!!

leifen
Ace
Ace
Innlegg:411
Registrert:23 okt 2006, 17:28
Sted:Jørpeland

høyere makter

Legg inn av leifen » 22 mai 2007, 20:37

Gud spamer kansje alt du sier, noe som muligens vil straffe deg i ditt neste liv...

Feilen han muligens skylde feil på serveren til forumet...

Men eg har ikkje peiling på internett :P
Så lenge de fester vingen forsvarlig og hugser at slå på radioen kan ingenting gå galt

Brukeravatar
BK
Site Admin
Innlegg:332
Registrert:30 nov 2003, 13:50

Legg inn av BK » 22 mai 2007, 22:21

Hm.. Anders og får denne feilmeldingen, men ikke jeg :lol:
Hilsen BK

Brukeravatar
bgutu
Ace
Ace
Innlegg:357
Registrert:30 des 2003, 21:46
Sted:Jørpeland

Legg inn av bgutu » 22 mai 2007, 23:46

får dette jeg også

antar at det er en varslingsfunksjon som ikke funker..

dvs at du skal få en kopi av innlegget på mail kansje???

jeg bryr meg lite om feilmeldingen.....
Mennesklig hilsen Bjørn
http://saito-engines.info/index.html

Brukeravatar
bgutu
Ace
Ace
Innlegg:357
Registrert:30 des 2003, 21:46
Sted:Jørpeland

Legg inn av bgutu » 22 mai 2007, 23:47

wow... på sist melding ble alt normalt igjen
Mennesklig hilsen Bjørn
http://saito-engines.info/index.html

leifen
Ace
Ace
Innlegg:411
Registrert:23 okt 2006, 17:28
Sted:Jørpeland

loff

Legg inn av leifen » 22 mai 2007, 23:47

Nå får ikkje eg d lengre :P
Så lenge de fester vingen forsvarlig og hugser at slå på radioen kan ingenting gå galt

Brukeravatar
hes
Ace
Ace
Innlegg:254
Registrert:30 mar 2005, 22:55
Sted:Hjelmeland
Kontakt:

Firefox og hovedsidene

Legg inn av hes » 23 mai 2007, 22:15

Hører ikke til her egentlig, men for å slippe å lage en ny topic...

Får ikke hovedsidene til å virke i FF (http://strand-mfk.org/). Andre som har det problemet?
Hans Einar

"At appellere til fornuften, er verdens største slag i luften. "
- Piet Hein
http://turerinorge.no/hhcc/

Brukeravatar
bgutu
Ace
Ace
Innlegg:357
Registrert:30 des 2003, 21:46
Sted:Jørpeland

Legg inn av bgutu » 23 mai 2007, 23:11

Jeg får det ikke til å fungere hverken i firefox eller Opera...

Får bildene i senderen til å endres i opera, men ingen av knappene virker.
i FF skjer det ingen ting
Mennesklig hilsen Bjørn
http://saito-engines.info/index.html

Brukeravatar
Arvid
Administrator
Administrator
Innlegg:3024
Registrert:03 des 2003, 10:55
Sted:Tau
Kontakt:

Problemer med smfk-org

Legg inn av Arvid » 24 mai 2007, 22:05

Har dere rett instilling på nettleseren, - f.eks. tillate innhold med aktiv x-controller?
Bilde
V.h. Arvid

Jon Kristian
Ace
Ace
Innlegg:104
Registrert:01 sep 2007, 20:53
Sted:Voster

Debug melding

Legg inn av Jon Kristian » 06 feb 2008, 22:23

Kan ikke legge ut poster på forumet, får en salgs debug melding...
Hilsen Jon Kristian

Jon Kristian
Ace
Ace
Innlegg:104
Registrert:01 sep 2007, 20:53
Sted:Voster

Legg inn av Jon Kristian » 06 feb 2008, 22:24

Hmm, nå kom den faktisk ut på forumet :roll: Å den som ikke var viktig :oops: Får prøve igjen :P
Hilsen Jon Kristian

Brukeravatar
Arvid
Administrator
Administrator
Innlegg:3024
Registrert:03 des 2003, 10:55
Sted:Tau
Kontakt:

Forum trøbbel

Legg inn av Arvid » 08 feb 2008, 14:25

Det er problemer med å legge inn innlegg, - vår dataspesialist har fått oppdraget med å rette opp feilen, - når han får tid :wink:
Bilde
V.h. Arvid

Svar