Salg av Arvid sine gamle modeller

Karin har ytret ønske om å kvitte seg med Arvid sine gamle modeller. Dere vil her finne oversiktsbilder fra hobbyrommene. Dersom det er medlemmer som allerede har ønske om å kjøpe noen av Arvids gamle modeller og utstyr så kan dere sende oss en e-post. Kom med et bud. Vi har ingen forestillinger om høye priser, men samtidig aksepterer vi ikke skambud. Bud vil bli vurdert av Anders Gausland, Steinar Sjøberg og Ronny Fjelde. Det som ikke blir solgt til medlemmene blir lagt ut på det åpne marked.

Send en e-post til mail@firstaid.no hvor du forklarer hva du ønsker og bud på modellen/utstyret.

Vi er klar over at Arvid har mye mer enn det som kommer frem på disse bildene. Dersom du vet om noe han hadde som du ønsker å kjøp kan du sende oss en e-post.

Dersom det er flere som ønsker å kjøpe samme modell/utstyr blir det loddtrekning. Prisen blir da først satt av Steinar, Anders og Ronny.

Frist til å komme med bud: Torsdag 26. mai.